Salı, Eylül 27, 2022
HomePubgPUBG Arkadaş Silme - PUBG Mobile Yeni Güncelleme Sonrası

PUBG Arkadaş Silme – PUBG Mobile Yeni Güncelleme Sonrası

PUBG severlerin son zamanlarda en çok araştırdığı, merak ettiği konulardan birisi yeni güncelleme sonrası PUBG arkadaş silme işlemi. Arkadaş listemiz bizim özel alanımız, lobilerimize olan erişimi kısıtlamak, konuşmak istemediğimiz insanlardan mesaj almamak için arkadaş silmeyi bilmemiz gerekiyor.

En Yaratıcı PUBG İsim Önerileri İçin Buraya Tıklayabilirsiniz.

2017 yılında Bluehole tarafından yayımlanan battle-royale oyunu, beklentileri aşarak zirveye oturdu. Daha sonra adını Krafton olarak değiştirecek Güney Kore şirketi oyunun mobil versiyonu için Level Infinite ile anlaştı.

PUBG Arkadaş Silme

PUBG arkadaş silme işlemine geçmeden önce, arkadaşınızı silmenizdeki amaç size yapılan bir kural ihlali ise, şikayet etmeyi unutmamanızı tavsiye ederiz. Arkadaş listemizde bulunanlar lobilerimize girebiliyor, bize özel mesaj atabiliyor, oyunlarımızı görebiliyor… Bir oyuncuyu arkadaş eklemeden önce bu detayları unutmamalısınız.

PUBG Arkadaş Silme

PUBG Mobile Arkadaş Silme

PUBG Mobile son güncelleme sonrası arkadaş ekranını ve bazı ekranları güncelledi. Yeni güncelleme ile oyuncular hangi ekrana nasıl geçeceklerini bulmakta zorlanmaya başladılar. Özellikle arkadaş silmek için doğrudan bir buton olmaması oyuncuların işini iyice zorlaştırdı. Peki, PUBG Mobile arkadaş nasıl silinir?

  • PC, emülatör, telefon, tablet ne kullanıyorsanız, cihazınızdan PUBG’yi açın.
  • İşlemleri yapabilmek için PUBG hesabınıza giriş yapın.
  • Gelen günlük ödülleri, indirimleri, etkinlikleri geçin.
  • Karşınızda oyunun klasik ekranını göreceksiniz, yeni arkadaş menümüz sol yukarıda. Resimde 0/1 olarak görünen yerde olacaktır. Sizin arkadaş sayınıza ve onların oyunda olup olmamasına göre sayı değişebilir. Örneğin 5 arkadaşınız varsa ve sadece 3 tanesi oyundaysa 3/5 olarak yazacaktır.
  • Sol üstteki arkadaş sekmesine tıkladığınızda karşınıza Arkadaş, En Son, Ekip, Klan yazan bir sekme çıkacaktır.
  • Sekmede Arkadaş yazan yerde kalın.
  • Sekmenin sağ üstündeki üç çizgiye tıklayın.
  • Toplu yönet deyin.
  • Daha sonra listenizden silmek istediğiniz arkadaşı/arkadaşları seçin.
  • Sekmenin sağ altındaki ”Sil” butonuna tıklayın.

PUBG arkadaş silme işte bu kadar basit. Asla silmek istemeyeceğiniz yeni arkadaşlarla tanışmanızı umuyoruz.

PUBG Mobile Facebook Arkadaşları Silme

Oyuna Facebook hesabınız ile giriş yaptıysanız, otomatik olarak Facebook ile oyuna giren diğer arkadaşlarınız listenizde görünür. Facebook arkadaşlarınızı PUBG arkadaş listenizden silmek için yine yukarıdaki yöntemleri uygulamanız yeterli olacaktır.

Author

Date

Category

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Popular Post

Latest News